Etherische olie
Previous
Next

Gebruik

U kunt etherische oliën op verschillende manieren gebruiken. U kunt ze op uw huid aanbrengen en u kunt ze inademen. Als u ze gebruikt, worden ze heel erg snel door uw lichaam opgenomen in al uw cellen, waar ze hun werk kunnen doen. Het inademen van de oliën kan worden geholpen door het gebruik van een diffuser.

Feather de uil ultrasonic diffuser.

Zeg nou eerlijk, is het geen schatje? Speciaal voor de kinderen. Hij heeft ook 10 afwisselende LED lichtopties. 5 “white noise” mogelijkheden: slaapliedjes, golven, vogels, regen en ventilator ruis. Zijn tenen zijn de “knoppen”. 3 standen voor de verschillende looptijden.

De Dewdrop diffuser

Dit is een geweldige manier om de etherische oliën voor uzelf en uw gezin te gebruiken. Wanneer u de oliën op deze manier vernevelt, dan kan het via de inademing zijn werk doen. Er zijn vele combinaties mogelijk voor verschillende doeleinden. De vorm van de diffuser is geïnspireerd door de puurheid van  een dauwdruppel en is in zijn eenvoud en elegantie een prachtige aanvulling op het gebruik van de etherische oliën. Hij werkt ongeveer 4 tot 6 uur lang en slaat vanzelf af als hij leeg is. Er zijn meerdere standen mogelijk met mooie afwisselende kleuren of zonder licht.

De Aria diffuser

Dit is een hele luxe uitvoering, een houten basis met een glazen kolf. Hij geeft led-licht en muziek. U kan er ook uw IPad op aansluiten om uw eigen muziek af te spelen.

Het is belangrijk om een diffuser aan te schaffen die gemaakt is van medische plastic. Deze goede kwaliteit van het materiaal, zorgt ervoor dat de oliën het plastic niet aantasten. U zou anders ook deze kleine deeltjes plastic kunnen inademen. De diffusers van Young Living vernevelen de oliën op een “koude” manier. Waardoor ook de werkzaamheid van de oliën wordt bewaard. Anders zou u alleen maar een geur inademen, zonder de werkzame actie van de olie.
De hoeveelheid van de gebruikte druppels hangt af van de grootte  van de ruimte.

Op dit moment heeft Young Living 25 etherische oliën die voor inname zijn goedgekeurd, zoals: Orange, Tangerine, Lemon, Peppermint en Thyme.
Om aan uw drinkwater toe te voegen voor een lekkere smaak of in uw keuken om mee te bakken en/of koken.

Wetgeving

Bekijk hier de privacy pagina

Alle regels worden gehanteerd volgens de voedsel en warenautoriteit, de offciele website kan je hier vinden.

Contact

Telefoon – 072 – 561 4252

KvK – 58537775

Email: essentieolie@hotmail.com

Dekrachtvangeur.nl © 2020