De Kracht Van Geur

Aroma Freedom Technique – AFT

logoAroma Freedom Technique (AFT) is een nieuwe manier om onze blokkades, die in de loop der jaren zijn ontstaan, op te heffen.

Het is ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus. Hij heeft zijn jarenlange ervaring als psycholoog en de verschillende technieken die hij daarbij gebruikte, samengevoegd met de kracht van de etherische oliën.

Aroma Freedom Technique (AFT) is een stappenplan om mensen te helpen als ze zijn vastgelopen in verschillende gebieden van hun leven. Negatieve gedachten, meningen, emoties, gebeurtenissen en oordelen, kunnen ons leven behoorlijk verstoren.

Door de Aroma Freedom Technique (AFT) worden deze blokkades duidelijk en losgelaten.

Het mooie is dat de etherische oliën ons  helpen, via hun geur en door hun inwerking op de herinneringsplekken in ons hoofd (het Limbische systeem: de Amygdala en Hippocampus), oude herinneringen, gevoelens, emoties en negatieve gedachten die ons blokkeren, op te lossen en te veranderen in een positieve houding.

Het helpt u om uw intentie en doelen duidelijk te krijgen en negatieve gedachten en emotionele blokkades die u tegenhouden, los te laten. Hierdoor kan u grotere vrijheid en zelfvertrouwen ervaren.

AFT is een stap voor stap manier om negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen duidelijk te krijgen. Deze zorgen ervoor dat we onze dromen en doelen niet bereiken. De etherische oliën van Young Living geven een permanente trigger om de shift te bewerkstelligen in hoe we onszelf zien. Daardoor kunnen we ons leven met meer openheid en vrijheid invullen.

D. Perkus werkt alleen met de etherische oliën van Young Living. Want die voldoen aan de puurheid en kwaliteit, om hun invloed op de juiste manier te laten ondersteunen in dit proces.

Ik ben zo geboeid door deze manier van werken, dat ik de opleiding heb gevolgd en inmiddels gecertificeerd Aroma Freedom Technique (AFT) practitioner ben.

Mocht u meer informatie willen, neem dan contact  met mij op en ik vertel u er graag meer over. Een sessie duurt ongeveer 30 – 45 min.

Er zijn 3 manieren om met de AFT te werken.

1. Memory Resolution Technique – MRT – Het verleden. Het loslaten van pijnlijke emoties en herinneringen uit het verleden.

2. Aroma Reset / 60 seconden methode. Het heden. Het loslaten van emotionele energie van een huidige situatie.

3.  Aroma Freedom Technique – AFT – De toekomst. Het identificeren van verborgen herinneringen die ons succes blokkeren. Het loslaten van deze      emotionele energie, die ons tegenhoudt ons doel te bereiken. Er is weerstand, negatief denken. De negatieve emoties en blokkades worden              ontkoppelt. Er komt vrijheid en zelfvertrouwen voor in de plaats.