De Kracht Van Geur

Gebruik

U kan etherische oliën op verschillende manieren gebruiken. U kan ze op uw huid aanbrengen en u kan ze inademen. Als u ze gebruikt, worden ze heel erg snel door uw lichaam opgenomen in al uw cellen, waar ze hun werk kunnen doen. Het inademen van de olien kan worden geholpen door het gebruik van een diffuser.

dif2

De Dewdrop diffuser is een geweldige manier om de etherische oliën voor uzelf en uw gezin te gebruiken. Wanneer u de oliën op deze manier verneveld, dan kan het via de inademing zijn werk doen. Er zijn vele combinaties mogelijk voor verschillende doeleinden. De vorm van de diffuser is geïnspireerd door de puurheid van  een dauwdruppel en is in zijn eenvoud en elegantie een prachtige aanvulling op het gebruik van de etherische oliën. Hij werkt ongeveer 4 tot 6 uur lang en slaat vanzelf af als hij leeg is. Er zijn 2 standen mogelijk, met een mooi warm blauw licht of zonder licht.

aria1

 

De Aria diffuser: dit is een hele luxe uitvoering, een houten basis met een glazen kolf. Hij geeft led-licht en muziek. U kan er ook uw IPad op aansluiten om uw eigen muziek af te spelen.

Het is belangrijk om een diffuser aan te schaffen die gemaakt is van medische plastic. Deze goede kwaliteit van het materiaal, zorgt ervoor dat de olien het plastic niet aantasten. U zou anders ook deze kleine deeltjes plastic kunnen inademen. De diffusers van Young Living vernevelen de olien op een “koude” manier. Waardoor ook de werkzaamheid van de olien wordt bewaard. Anders zou u alleen maar een geur inademen, zonder de werkzame actie van de olie.

De hoeveelheid van de gebruikte druppels hangt af van de grootte  van de ruimte.

 

orange tangerinepeppermintthymelemon

Op dit moment heeft Young Living 5 etherische oliën die voor inname zijn goedgekeurd: Orange, Tangerine, Lemon, Peppermint en Thyme. Om aan uw drinkwater toe te voegen voor een lekkere smaak of in uw keuken om mee te bakken en/of koken.