Etherische olie
Previous
Next
lavendelolie-kopen

Geurbeleving

Etherische oliën kunnen ons lichaam ondersteuning geven bij het zelfgenezingsproces. Als mens zijn we constant aan veranderingen onderhevig. Ons lichaam heeft soms heel wat te verduren. Het evenwicht kan hier en daar verstoord zijn. Ons lichaam is altijd bezig om gezond te blijven en het evenwicht te herstellen. Deze etherische  oliën kunnen daar bij helpen en ze bevorderen ons emotioneel welzijn.

Young Living heeft vele enkelvoudige oliën en samengestelde oliën, de blends. Verschillende lichaamsverzorgingsproducten, schoonmaakproducten, supplementen ea.

Omdat sommige etherische oliën niet altijd te verkrijgen zijn vanwege de grote vraag, of heel soms een verminderde oogst, heeft Young Living een ruil-systeem ofwel flex-oliën ingesteld. Hieronder vindt u de oliën die in de starterkit kunnen zitten. Het kan dus wisselen. U krijgt in ieder geval 11 oliën. De kosten voor de Premium Starter Kit met Dewdrop diffuser zijn € 171,52. De Premium Starterkit met de Aria diffuser is € 278,60. Alle producten zijn natuurlijk ook los te bestellen. Hier volgt een korte omschrijving van de oliën:

Lemon (Citrus Limon) – Heeft een sterke, zuivere en frisse geur. Het werkt revitaliserend en opwekkend. Het bestaat uit  68%  d-limonene. Let op met deze olie in het zonlicht, kan dan huidverkleuringen geven gedurende 72 uur na gebruik. Je kan het inhaleren voor een verkwikkende en energieke opkikker samen met de peppermint.

Orange (Citrus sinensis)  – Heeft een rijke citrus geur die heel opwekkend werkt. Het geeft gevoelens van blijdschap en vreugde en vrede. Het kan ook kalmerend werken.

Citrus fresh  – Deze blend is een mix van  orange, tangerine, mandarin, grapefruit, lemon en spearmint. Het werkt kalmerend en ontspannend. Door de aanwezigheid van d-limonene. Het geeft een gevoel van welzijn en vreugde.

Lemongrass (Cymbopogon flexuosus) – Heeft een lichte, frisse citrusgeur met een aardse ondertoon. Het is verfrissend, verjongend, stimulerend en balancerend. Het geeft inspiratie en bevorderd de mentale helderheid.

Lavender  (Lavendelolie of ook Lavandula angustifolia) – Heeft een fris, zoet, bloemige en kruidige geur Het is kalmerend en verfrissend. Lavender is inzetbaar voor vele dingen en kan daarom niet ontbreken in een huishouden. Rustgevend voor het slapengaan. Lavender (lavendelolie) wordt veel gebruikt in huidverzorgingsproducten.

Frankincense (Boswellia carteri) – Heeft een zachte, zoete, warme en houtachtige  aarde geur. Het heeft een stimulerende, verheffende werking op ons bewustzijn. Toepasbaar bij visualiseren en meditatie. Kan behulpzaam bij het verbeteren van je spirituele verbinding en balans. Het heeft rustgevende eigenschappen die helpen bij het overkomen van twijfel en stress. Ook wordt het veel gebruikt in de cosmetica voor de huid, Helpt rimpels te verzachten.

Peppermint (Mentha Piperita) – Heeft een verfrissende, opwekkende menthol geur. Het is een geweldige veelzijdige olie. Het is veel onderzocht op potentiele gezondheidsondersteuning en voor zijn mogelijkheid de mentale aandacht  te verbeteren.

Tea Tree (Melaleuca Alternifolia) – Ondersteunt ons lichaam op een natuurlijke manier.

Aroma Ease – Een blend bestaande uit: Ginger, Cardamom, Peppermint, Fennel, and Spearmint. Het heeft een opwekkende munt geur. Speciaal samengesteld om emotionele stress te ondersteunen die vast kan zitten op de maag, gedurende het reizen in de auto of vliegtuig. Het geeft een gevoel van balans bij gebruik.

Stress Away – Een blend bestaande uit: Copaiba, Lime, Cedarwood, Vanilla, Ocotea,  Lavender. Een natuurlijke ondersteuning in ons stressvolle leven. Mentale starheid neemt af en ontspanning en balans komen terug. Afname van nerveuze energie, Stress Away is een van mijn favoriete oliën en het ruikt heerlijk.

Thieves – Een blend bestaande uit: clove, lemon, cinnamon, Eucalyptus radiata en rosemary. Deze blend werd gemaakt op basis van onderzoek naar dieven in Frankrijk die zichzelf beschermden met deze oliën. Ze beroofden de lichamen van hun kostbaarheden zonder zelf de pest te krijgen. Deze blend in de diffuser geeft een extra laag van bescherming door de luchtomgeving te verfrissen. Het is een “hete” olie, dus verdunnen.

RC – Respiratory Congestion – Een blend bestaande uit: Eucalyptus globulus, myrtus communis, pine, marjoram, eucalyptus radiata, eucalyptus citriodora, lavender, cupressus sempervirens,  tsuga canadensis en peppermint. Deze blend bevat krachtige oliën ter ondersteuning van ons welzijn, als de R in de maand is met alle problemen van dien.

Purification – Een blend bestaande uit: citronella, lemongrass, rosemary, Tea Tree,  lavandin (Lavandula x hybrida) en myrtle. Dit noemen we een “hete” olie, dus verdunnen. De naam zegt het al, puur, schoon. Kan worden gebruikt in de diffuser om de lucht te verfrissen en ongewenste geuren te verwijderen. Wordt ook gebruikt om de huid schoon te maken bij schrammen, insectenbeten, en kleine sneetjes.

PanAway – Deze blend bestaat uit: wintergreen, helichrysum, clove en peppermint. Deze blend is speciaal gemaakt voor de ondersteuning na het sporten en bij inspanning. Gebruik bij een massage na een workout geeft verlichting.

DiGize – is een blend van Tarragon, ginger,  peppermint,  juniper, fennel, lemongrass, anise en patchouli. Het geeft ondersteuning bij een vol gevoel.

Copaiba – afkomstig uit Brazilië, geeft verlichting bij maag-ongemakken. Ondersteund een normale mobiliteit. Het kan verlichting geven bij insectenbeten. Deze olie is een onderdeel van Deep Relief.

Wetgeving

Bekijk hier de privacy pagina

Alle regels worden gehanteerd volgens de voedsel en warenautoriteit, de offciele website kan je hier vinden.

Contact

Telefoon – 072 – 561 4252

KvK – 58537775

Email: essentieolie@hotmail.com

Dekrachtvangeur.nl © 2020