Etherische olie
Previous
Next
Ningxia Red

Ningxia Red

NINGXIA RED is een krachtige drank om je weerstand te verhogen. Het bevat Chinese wolfsbessen (goji bes) en een geweldige mix van appelbessen, kersen,  bosbessen, granaatappels en pruimensap, druivenpitten extract en puur vanille-extract en een natuurlijke stevia-extract, (natuurlijke zoetstof). Ook bevat het de etherische oliën mandarijn, Yuzu, (Japans citrus vrucht) sinaasappel en citroen.

Deze voedzame ingrediënten samen met de Ningxia goji bessen verbeteren je gezondheid en optimaliseren je weerstand.

Ingrediënten: Etherische oliën Orange (Sinaasappel, Citrus sinensis), Yuzu (Yuzu, Citrus junos), Tangerine (Mandarijn, Citrus reticulata) en Lemon (Citroen, Citrus limon) Orange en Lemon staan bekend om hun vermogen onze gezondheid te steunen. Ze bevatten het krachtige weerstandsverhoger: d-limoneen. Tangerine heeft een frisse smaak.

Yuzu is toegevoegd in de Ningxia Red voor zijn unieke heerlijke aroma, de smaak en het hoge gehalte aan weerstand verhogende stoffen. Deze mix van zuivere en krachtige etherische oliën smaken heerlijk met de andere ingrediënten van NingXia Red. Ze zorgen o.a. voor een goedwerkende spijsvertering, draagt bij aan de normale werking van ons immuunsysteem en helpt de normale bloedsomloop in stand te houden. • Wolfsbessen puree De wolfsbessen die gebruikt worden voor de NingXia Red komen uit de Ningxia provincie in het noorden van China. Dit super fruit bevat één van de hoogste percentage vezels, vergeleken met al het andere voedsel. Het bevat zeaxanthine-carotenoïden. Het bevat ook polysacchariden, aminozuren en symbiotische vitaminmineral paren die samen een optimale inwendige absorptie verzorgen. 

Young Living gebruikt de puree, sap, schil, zaden en vruchten van de wolfsbessen. • Sappenmix De sappenmix bestaat uit druif (Vitis vinifera) zaad extract, bosbes (Caccinium corymbosum), pruim (Prunus domestica), aronia (Aronia melanocarpa), kersen (Prunus avium), en granaatappel (Punica granatrum) sappen. Een van de opvallende vruchten in Ningxia Red is een gepatenteerd druivenpittenextract dat polyfenolverbindingen bevat. Deze helpt bij de normale bloedsomloop. Daarnaast bevatten bosbes, pruim, aronia, kersen en granaatappelsap van nature veel anthocyanen en polyfenolen. Door het gebruik van o.a. deze sappen is Ningxia Red een energie gevende drank.  Stevia extract Stevia (Rebaudioside A) is een calorieloze zoetstof. Dit maakt de Ningxia Red een heerlijke drank met een lager suikergehalte.

 

Welke voordelen biedt Ningxia Red?  Het draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem, het ondersteunt de normale mobiliteit. Ondersteunt een goede gezondheid en het algemeen welzijn. Het biedt d-limoneen: een krachtige  weerstand verhoger. Een prima ondersteuning voor een gezond gewichtsbeheer en diëten

Aangeraden wordt om 30 à 60 ml, 1 of 2 maal daags te drinken, om het goed functioneren van uw lichaam te ondersteunen. De zakjes en fles goed schudden voor gebruik. De  fles na opening bewaren in de koelkast, hij is dan 30 dagen houdbaar. Kinderen hebben minder nodig. Het is een zeer rode vloeistof, dus pas op met vlekken

 

NingXia Red is Halal en Kosher goedgekeurd.  De citrus etherische oliën in de Ningxia Red hebben een levendige geur die een opwekkende werking heeft, terwijl deze ook het lichaam rust geeft. Natuurlijke stevia-extract, een calorie-loze zoetstof, en wolfsbes polysacchariden. NingXia Red bevat geen hoge fruitsuiker zoetstoffen. De vruchten in de NingXia Red worden met de hand geselecteerd voor hun bioactieve fytonutriënten en het vermogen om opbouwende energie te ondersteunen. Het aanbevolen gebruik van 2 maal daags 30 a 60ml NingXia Red, voor het verbeteren van je algehele welbevinden.

Hoeveel gram suiker bevat 30ml NingXia Red?

Testen laten zien dat NingXia Red slechts 2 gram suiker bevat. Mag je bij zwangerschap, borstvoeding en/of mogen kinderen Ningxia Red gebruiken? NingXia Red is over het algemeen veilig voor iedereen; echter, als u vragen of opmerkingen heeft, raadpleeg dan een arts.

Waarvan is de pectine afgeleid? Pectine is een natuurlijke vezel aanwezig in bijna alle vruchten. De pectine in Ningxia Red is afkomstig van de verschillende citrusvruchten die het bevat.

Hoeveel wolfsbessen zitten er in 30ml NingXia Red? Op basis van de stappen in het productieproces van Young Living’s puree-producent in China, zitten er meer dan 14 gram Ningxia wolfsbessen in elke 30ml. Mag ik zelf etherische oliën toevoegen aan NingXia Red? Ja! NingXia Red bevat al hoge hoeveelheden sinaasappel, citroen, mandarijn en yuzu essentiële oliën, maar wees creatief en meng NingXia Red met je favoriete oliën die zijn gelabeld voor inwendige gebruik.

Bevat NingXia Red maïs, gluten, soja of noten? Zijn er ingrediënten afkomstig uit maïs, gluten, soja of noten? Nee.

Is NingXia Red vegetarisch en/of veganistisch? Ja.

Opletten bij zwangerschap, borstvoeding, onder dokters toezicht, raadpleeg dan een arts. Zorg dat kinderen er niet bij kunnen.

Wetgeving

Bekijk hier de privacy pagina

Alle regels worden gehanteerd volgens de voedsel en warenautoriteit, de offciele website kan je hier vinden.

Contact

Telefoon – 072 – 561 4252

KvK – 58537775

Email: essentieolie@hotmail.com

Dekrachtvangeur.nl © 2020