Etherische olie
Previous
Next
raindrop techniek

Raindrop Techniek

Een prachtige combinatie van massage en etherische oliën van Young Living. Er zijn 9 etherische oliën die hier gebruikt worden, die een weldadige invloed hebben op ons lichaam en geest. Deze 9 oliën zorgen voor balans en innerlijke kracht: ze ondersteunen onze weerstand. Het werkt ontspannend voor pijnlijke spieren. Ze ondersteunen onze circulatie en ademhaling. Ze werken kalmerend en helpen lichamelijke ongemakken te verlichten.  Er is een rustgevend effect voor ons hele wezen.

Dit alles is van grote invloed op ons fysieke lichaam en onze emoties. Het is een behandeling voor onze rug die veilig is en niet-invasief. De oliën worden lokaal aangebracht op de voeten (Vitaflex) en de rug. En dan met een speciale techniek in gemasseerd.

Gary Young, de grondlegger van Young Living, ontwikkelde deze techniek doordat hij vele manieren van helen had bestudeerd. De etherische oliën die in deze massage van de rug en via de vitaflex methode op de voeten worden gebruikt,  geven er een enorme dimensie dieper aan. Deze 3 manieren samenbrengend, werken heel diep en krachtig in.

Wilt u deze “massage” een keer ervaren?

U zelf eens op de eerste plaats zetten en lief zijn voor uzelf?

De hele behandeling duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur – € 75,00

Ik geef ook trainingen om deze massage aan anderen te leren. 1 a 2 personen tegelijk.

Wetgeving

Bekijk hier de privacy pagina

Alle regels worden gehanteerd volgens de voedsel en warenautoriteit, de offciele website kan je hier vinden.

Contact

Telefoon – 072 – 561 4252

KvK – 58537775

Email: essentieolie@hotmail.com

Dekrachtvangeur.nl © 2020