Etherische olie
Previous
Next

Sport

Young Living heeft naast etherische oliën nog vele andere producten. Supplementen, een Thieves-lijn om alles chemisch-vrij schoon te maken, gebitsverzorging en schoonheidsproducten. Alles om onze gezondheid en welzijn zo goed mogelijk te ondersteunen.

Veel producten kunnen een goede ondersteuning zijn bij het sporten.

YL Brand Ambassadors:

Topsporters als Bryan Clay. Hij was in 2008 Summer Olympic champion van de decathlon en ook de World champion in 2005. En James Lawrence, The Iron Cowboy, hij deed 50 Ironmans in 50 States in 50 dagen!

Ze gebruiken oa. Peppermint, Balsam Fir, Pan Away, Copaiba, Frankincense en Sacred Frankincense, Cool Azul Gel en niet te vergeten Ningxia Red en Ningxia Nitro.

Bryan Clay:

Play Video

Active&Fit Kit

Play Video

HYDROGIZE

Als er een tekort is aan zuurstof in de cellen, dan gaat de cel functie achteruit. Zuurstof is belangrijk voor het goed functioneren van onze cellen. Reiniging en afvoeren van gifstoffen. Bij verbranding ontstaat oxidatie. Is er te weinig zuurstof in ons bloed dan is er verontreiniging en  vorming van vrije radicalen.

Wat doet de Hydrogize? Het water in de fles wordt via  elektrolyse omgezet in hydrogeen water/waterstof water. In dit water zit dus extra waterstof (H2)

Dit is voor sporters heel hard nodig op het gebied van verzuring, spierherstel, groter uithoudingsvermogen. Er is al veel onderzoek naar gedaan met veelbelovende resultaten.

Nu heeft Young Living een Hydrogize fles gemaakt om dit water zelf te kunnen maken. De beste materialen zijn gebruikt en je kan hem meenemen.

Play Video

Wetgeving

Bekijk hier de privacy pagina

Alle regels worden gehanteerd volgens de voedsel en warenautoriteit, de offciele website kan je hier vinden.

Contact

Telefoon – 072 – 561 4252

KvK – 58537775

Email: essentieolie@hotmail.com

Dekrachtvangeur.nl © 2020